Avrupa Ligi'ne veda ettik!

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında deplasmanda Benfica ile 0-0 berabere kaldı ve kupaya veda etti. 

Estadio da Luz'da oynanan karşılaşmanın ilk yarısı düşük tempoda geçti. İki ekip de pozisyon üretmekte zorlanırken takımlar soyunma odasına 0-0 ile girdi. İkinci yarıya etkili başlayan Benfica, Galatasaray kalesinde etkili oldu. Zorlu randevunun 85. dakikasında sarı-kırmızılılar Emre Akbaba ile golü buldu ancak pozisyonun başında Mbaye Diagne'nin ofsaytte olduğu gerekçesiyle gol iptal edildi. Karşılaşmada gol olmadı ve müsabaka 0-0 eşitlikle tamamlandı. İlk maçı İstanbul'da 2-1 kaybeden Galatasaray bu sonuçla kupaya veda etti.

HAKEME SİTEM
Galatasaraylı futbolcular Diagne'nin pozisyonunda ofsayt olmadığını söyleyerek hakeme yoğun itirazlarda bulundu. Sarı-kırmızılar ilk maçta da Marcao'nun penaltı pozisyonu için hakeme itirazlarda bulunmuştu. 

DEPLASMANDA KÖTÜ GİDİŞAT
Benfica'yı mağlup edemeyen Galatasaray, Avrupa Kupalarında deplasmanda galibiyete hasret kaldı. Sarı-kırmızılılar son deplasman galibiyetini 6 yıl önce Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Schalke'yi 3-2 mağlup ederek almıştı. Galatasaray bu süreçte dış sahada oynadığı 16 karşılaşmada 2 beraberlik alırken 14 mağlubiyet yaşadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0