Fatih Terim, Benfica'yı 2 yıldızıyla yakacak!

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Benfica'ya konuk olacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Portekiz ekibini iki yıldızıyla yıkacak. Sarı-kırmızılılarda deneyimli çalıştırıcı Sofiane Feghouli ve Younes Belhanda'ya güveniyor. 

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray, bu sezon devre arasında yaptığı transferlerle Avrupa'nın 2 numaralı kupası için iddialı bir kadro kurmuştu. Ancak Avrupa Ligi'nde Benfica karşısında Türk Telekom Stadı'nda alınan 2-1'lik skor herkesin moralini bozmuştu. Teknik direktör Fatih Terim ve öğrencileri ise pes etmiş değil.

Deneyimli çalıştırıcı, bugün oynanacak karşılaşmada son maçların formda isimleri Sofiane Feghouli ve Younes Belhanda'ya güveniyor.

Başarılı hoca "Kalitenizi biliyorum. Şimdi bunu bir kez daha herkese gösterme fırsatı geldi. Benfica'yı sizin performansınızla eleyebiliriz. Çıkıp ve elinizden gelenin fazlasını yapın. İkinize de çok güveniyorum" diye konuştu.

YAZ FAKTÖRÜ
Feghouli ve Belhanda'nın formunun altında Afrika Uluslar Kupası'nın ilk defa yaz aylarında düzenlenecek olması yatıyor. Bu sebeple iki oyuncunun da sezon sonuna doğru performansları iyice yükseliyor.

FORMDALAR
Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmada sarı-kırmızılıların ilk golünü Younes Belhanda kaydederken Sofiane Feghouli hattrick yaparak galibiyeti getirmişti. Müsabakada Belhanda, 2. golün asistini de yapmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0