Belhanda'ya Suudi Arabistan'dan talip var!

Galatasaray'ın Faslı 10 numarası Younes Belhanda'ya talip var. Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Ittihad'ın da ilgilendiği yıldız futbolcuyu başka bir Suudi ekibi daha istiyor. Suudi ekibin devreye girerek piyasayı yükselttiği öğrenildi.

Sabah'ın haberine göre; Ara transfer döneminde Fatih Terim'in, Al-Ittihad'e satışına onay vermediği Younes Belhanda için bir başka Suudi kulüp devreye girdi. Ara transfer döneminde yılda 5.5 milyon euro kazanacağı transferi gerçekleşmeyen Belhanda'nın sezon sonunda 9 milyon euro bonservis bedeli ile Al Ittihad'e transfer olması bekleniyordu. Faslı yıldızın menajeri aracılığı ile bir başka kulüp 11 milyon euro ödemeye hazır olduğunu belirtti. Galatasaray teklifi sezon sonunda değerlendirecek.

3 GOL, 7 ASİST
Younes Belhanda bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 22 karşılaşmada 3 gol atarken, 7 asist üretti. Faslı yıldız ligde son 2 haftada 3 gol kaydetti. 

Tecrübeli 10 numara geçen sezon ise sarı-kırmızılı forma ile 35 maçta 3 gol atmış, 10 asist üretmişti. 

10 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ
Galatasaray, Younes Belhanda'yı geçen sezon Ukranya'nın Dinamo Kiev takımından 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer etmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0