Benfica maçının kamp kadrosu belli oldu..

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turunda mücadele eden Galatasaray, ilk maçını 2-1 kaybettiği serinin rövanşında 21 Şubat Perşembe akşamı Benfica ile deplasmanda karşılaşacak. Hafta sonu Kasımpaşa deplasmanında sahadan 4 golle ve 3 puanla ayrılan takımımızın, zorlu mücadele için kamp kadrosu belli oldu. 

Geçtiğimiz hafta İstanbul'da serinin ilk maçında rakibine 2-1 kaybeden Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in kararı doğrultusunda alışagelmişin dışında bir kamp programı gerçekleştirerek maçtan 2 gün önce Lizbon'a hareket etme kararı aldı. Bugün akşam saatlerinde özel uçakla Portekiz'e hareket edecek olan Galatasaray, yolculuğun ardından dinlenmeye geçecek. UEFA listesinde yer almayan Kostas Mitroglou, Semih Kaya ve Emre Taşdemir'in yanı sıra Fernando ve Martin Linnes'in de kamp kadrosunda yer almaması sonrasında teknik direktör Fatih Terim'in belirlediği isimler şu şekilde..

Fernando Muslera, İsmail Çipe - Mariano, Marcao, Christian Luyindama, Ahmet Çalık, Gökay Güney, Yuto Nagatomo, Ömer Bayram - Ryan Donk, Badou Ndiaye, Selçuk İnan, Emre Akbaba, Younes Belhanda, Sofiane Feghouli, Sinan Gümüş, Henry Onyekuru, Yunus Akgün - Muğdat Çelik ve Mbaye Diagne

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0