Benfica mercek altında..

UEFA Avrupa Ligi'nde önümüzdeki hafta Benfica ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik heyet bu maçın hazırlıklarına şimdiden başladı. Süper Lig'de hafta içi Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da iki gözlemci Benfica'yı da yerinde izleyecek.

Avrupa Ligi'nde son 32 turunun ilk maçında 14 Şubat’ta Benfica’yı ağırlayacak olan Galatasaray’da, rakip analizi için kollar sıvandı. Portekiz temsilcisinin 10 Şubat’ta kendi sahasında Nacional ile oynayacağı lig maçı için temsilci gönderilecek. Burada hazırlanacak rapor ve videolar, Fatih Terim’e iletilecek, ardından maçın taktik analizi gerçekleşecek. Hatırlanacağı üzere, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon Schalke 04 ve Lokomotiv Moskova karşılaşmaları öncesinde yardımcı antrenör Hasan Şaş tribünde rakipleri izlemiş ve analizlerini gerçekleştirmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0