Transferler geldi, destek arttı!

Ara transfer döneminde kadrosunu 6 isimle güçlendiren ve transferin son gününde 2'si forvet olmak üzere 3 yeni ismi resmen duyuran Galatasaray'da yönetimin transfer harekatına, taraftar desteğini arttırarak cevap verdi.


Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da yönetim iki golcü transferi ile taraftarla arasındaki buzları eritti. Alanya'da taraftarlar, karşılaşma öncesinde başkan Mustafa Cengiz için "Büyük başkan" tezahüratı yaptı. Transferlerle coşan taraftarın desteğini fırsata çevirmek isteyen Galatasaray yönetimi, 5 bin kombineyi daha satışa çıkardı.Hafta sonu satışa çıkan ikinci yarı kombinelerine de büyük ilgi var. Sezon başında kombine satışında 32 bin 741 rakamına ulaşan Galatasaray'da yeni yönetim 9 ayda 100 loca sattı. Diagne ve Mitroglou açıklandı, iki günde bin 120 adet kombine satıldı. VIP bölümünden de 26 koltuk alındı ve kulüp 1 milyon 150 bin TL ciro yaparak, kasasına koydu. Yönetim maç başı bilet gelirini de düşünerek kombine satışını 38 binde durdurma kararı aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0