Diagne'nin menajeri Claudio Druetta: Sabredin..

Ara transfer döneminde 10 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Senegalli forvet oyuncusu Mbaye Diagne, forma giydiği ilk 3 maçta gol yollarında etkisiz bir görüntü çizerken, yıldız oyuncunun menajeri Claudio Druetta'dan oyuncusuna yönelik bir açıklama geldi. 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Ocak ayında 10 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer olan ve bonservisinde ek bonuslar da bulunan Mbaye Diagne yeni takımına henüz adapte olamadığı anlaşıldı. Oynadığı 3 maçta kendisinden beklenen patlamayı yapamayan Diagne hakkında menajeri Claudio Druetta, oyuncusuyla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Mbaye'nin kariyerinde Galatasaray gibi büyük bir takım olmadığına dikkat çeken Druetta, biraz daha zaman isterken, Diagne'nin en kısa sürede adaptasyon sürecini atlatacağını belirtti.

İtalyan menajer oyuncusuyla ilgili olarak "Diagne daha önce Galatasaray kadar büyük bir kulüpte oynamadı, yani ilk kez kendisinden bir şeyler bekleyen bir takıma geldi. Trabzonspor maçında golünü attı, Benfica karşısında ilk Avrupa deneyimini yaşadı, son Kasımpaşa sınavında ise bana göre iyiydi ve elinden geleni yaptı. Diagne şu anda alışma döneminde, kendisine biraz daha zaman tanınmalı. Bana 'Trezeguet'siz oynayamıyor' gibi yorumlarda bulunuyorlar ama böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Takımda Belhanda, Feghouli, Onyekuru ve diğer arkadaşlarına alışacak, bunun için dediğim gibi sadece biraz sabır gerekiyor." ifadelerine yer verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0