Terim'in yeni hedefi 17'lik Bertuğ..

Devre arasında teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda kadroda büyük çaplı bir revizyona giden Galatasaray'ın kadrosunu gençleştirme hamleleri devam ediyor. Sezon başında altyapıda çeşitli kategorilere önemli takviyeler yapan takımımızın hedefinde son olarak Sarıyer'de forma giyen 17 yaşındaki Bertuğ Özgür Yıldırım var.

Radyospor'a konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sarıyerspor teknik direktörü Serdar Bozkurt, "Bertuğ Özgür Yıldırım sol kanat ve forvet pozisyonunda oynuyor. Babası ve amcası da profesyonel olarak futbol oynamış. Kendisi için Galatasaray ve Beşiktaş'tan talep var. Fatih Terim, Bertuğ'un transferi için bizzat Sarıyer Belediye başkanı Şükrü Genç ile görüştü. Beşiktaş başkanı Fikret Orman da kulüp yetkilileri ile bizzat görüştü." diye konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0