Diagne'ye uyarı: Ateşle oynuyorsun, yapma!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde 10 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Mbaye Diagne, geride kalan ilk 3 maçında attığı gollerden ziyade saha içindeki riskli hareketleriyle kırmızı kartın ucundan dönmesiyle dikkat çekti. Trabzon maçının ardından Kasımpaşa maçında da riskli hareketlerde bulunan Senegalli golcü oyuncuyu teknik direktör Fatih Terim uyardı.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın deplasmanda Kasımpaşa karşısında 4 golle 3 puana uzanmasının ardından gündemin ilk sırasında Sofiane Feghouli yer alırken, ara transfer döneminde kadroya katılan Mbaye Diagne'nin performansı da eleştirilerin odak noktası oldu. Hafta içi oynanılan Benfica maçının ardından Kasımpaşa maçında da gol yada asist üretemeyen Senegalli oyuncu için eleştiriler gelirken, teknik direktör Fatih Terim oyuncusuna koruma kalkanı oldu. Diagne'nin performansından memnun olduğunu belirten Terim, saha içi davranışları nedeniyle de oyuncusunu uyarma ihtiyacı hissetti.

Trabzonspor karşılaşmasının başında elle oynaması nedeniyle sarı kart görmesine karşın 42.dakikada Rodallega'ya da arkadan müdahalede bulunarak atılma tehlikesi yaşayan Mbaye Diagne, hafta sonu Kasımpaşa karşılaşmasında da 6.dakikada Ben Youssef ile girdiği hava topu mücadelesinde kırmızı kart görme riskiyle bir kez daha karşılaşmıştı. Bunun üzerine teknik direktör Fatih Terim oyuncusuna "Daha sakin ve dikkatli olman gerekiyor, öfkeni kontrol etmelisin. Alabileceğin herhangi bir ceza hem bizi hem de seni zor durumda bırakır." uyarısında bulundu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0