İmparator'un yeni sultanı Feghouli..

Geçtiğimiz yıl transfer edilen ve gösterdiği inişli - çıkışlı performans sonrasında sezon başında teknik direktör Fatih Terim tarafından satış listesine konulan ancak sonradan bir şans daha tanıdığı Cezayirli yıldız oyuncu Sofiane Feghouli, son haftalarda yükselen performansıyla parmak ısırtıyor. 

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; sezon başında satış listesinde yer alan Feghouli şimdilerde Galatasaraylıların gönlünde bir numara oldu. Cezayirli yıldızın "vazgeçilmez" olmasındaki aslan payı ise teknik direktör Fatih Terim'e ait.. Sezon başı satışı gündeme gelen ancak Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri Avrupa isteği sebebiyle geri çeviren hücum oyuncusu bu sezon 25 maça çıktı. Geçen sezonun aksine daha gol odaklı bir grafik sergiledi, son 6 lig maçının 5'inde tabela yaptı. Ligde beş gol ve iki asisti olan Feghouli, teknik direktör Fatih Terim'in yeni prensi oldu. Toplamda yedi gol ve iki asisti bulunan yıldız oyuncu, Kasımpaşa maçında hat-trick yaparak hocasından özel tebrik aldı. Belhanda ile saha içindeki uyumu dikkat çeken sarı-kırmızılı oyuncu yeni transfer Mbaye Diagne'yi gölgede bıraktı. Deyim yerindeyse Diagne'nin oluşturduğu boş alanları iyi değerlendirip golcü kimliğini parlattı!

CEZAYİR BASININDA GÜNDEMİN İLK MADDESİ
Sofiane Feghouli, ülkesi Cezayir basınında manşetlere çıktı. Alg24 gazetesi hafta sonundaki gösterişli performans için "Feghouli, Galatasaray'la ziyafet verdi" derken, Competition DZ tarafından "İstanbul'un yeni sultanı Feghouli" başlığıyla duyurduğu haberde "Soso artık olgunlaştı ve güven kazandı. Bu formunu sürdürürse Afrika Uluslar Kupası'nda millî takımın lideri olacak." ifadelerini kullandı.

FATİH TERİM'İ MAHÇUP ETMEDİ
Kasımpaşa maçında kariyerindeki ilk hat-trick'e imza atan Galatasaray'ın Cezayirli oyuncusu Sofiane Feghouli, küllerinden doğdu. Takım için adeta yeni transfer gibi olan 29 yaşındaki oyuncuda yaşanan olumlu değişimin perde arkasında ise hocası Fatih Terim yatıyor. Uzun süre yedek bıraktığı, bazı maçlarda kadroya bile almadığı Feghouli ile Aralık ayındaki Porto maçından sonra görüşen İmparator, daha çok şans isteyen öğrencisine, "Forma senin" dedi. Ayrıca devre arasında ne teklif olursa olsun satılmasına izin vermeyeceğini söyledi. Kafası rahatlayan ve sadece Galatasaray'a konsantre olan yıldız oyuncu, iyi bir devre arası kampı geçirdi. Ligin ikinci yarısında şov yapmaya başlayan Feghouli, kendisine gösterilen güvenin karşılığını verdi

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0