Eren Derdiyok: Fatih Terim hala saygı duyduğum bir isim..

Teknik direktör Fatih Terim tarafından devre arasında kadro dışı bırakılan ve kendisine kulüp bulması söylenen Eren Derdiyok hakkında çıkan transfer iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. İsviçre basınına konuşan Derdiyok, önünde bir çok seçenek olduğunu ve Çin'e de gidebileceğini belirtti. 30 yaşındaki oyuncunun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Sakatlıklar yaşadım ve bu durum performansımı da etkiledi. Oynadığı zamanlarda da takıma katkı sağladım. Yaz döneminde Galatasaray'daydım ancak kış döneminde başka bir takıma transfer olabileceğim söylendi. Teknik direktör Fatih Terim bana her zaman büyük bir saygı duydu, özel olarak yanına çağırdı ve durumu anlattı, insanca vedalaştık. Terim'in babası geçen hafta vefat etti ve ona duyduğum saygıdan dolayı cenazesine katıldım. Çünkü ben ve ailem hala Fatih Terim'i seviyoruz, ona saygı duyuyoruz.

Sion teknik direktörü Murat Yakın ile bir görüşme yaptım. Sion kulübüne teklifi için teşekkür ediyorum ancak şuanda başka seçenekleri değerlendiriyorum. İsviçreli bir kulübün bana istediğim rakamları ödeyemeyeceklerini biliyorum, bunu anlayabilecek durumdayım. Şubat ayının sonuna kadar birkaç seçenek için yeterli zamanım var, Çin'e transfer olmak da bir olasılık. Sezon sonunda serbest oyuncu olarak başka bir takıma da transfer olabilirim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0