Mariano takımla birlikte çalışmalara başladı..

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Alanyaspor deplasmanında 18.dakikada sakatlanan ve yerini Ömer Bayram'a bırakan Brezilyalı savunma oyuncusu Mariano, yaklaşık 10 günlük süren sakatlığının ardından bugün takımla birlikte çalışmalara başlarken teknik heyetin yüzünü güldürdü. 

Alanyaspor maçında sakatlanan ve sağ alt arka adale grubunda darbeye bağlı zorlanma ve kanama tespit edilen Mariano, tedavi sürecinin ardından teknik direktör Fatih Terim tarafından hafta sonu oynanılan Trabzonspor maçı öncesinde riske edilmeyerek, sakatlığının tamamen iyileşmesi beklenmişti. Brezilyalı yıldız oyuncunun yapılan son kontrollerinde herhangi bir sıkıntısının olmadığı tespit edilirken, tecrübeli oyuncu bugün gerçekleştirilen antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci tur ilk maçında Benfica ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in görev vermesi halinde Mariano'nun ilk 11'de forma giyebileceği belirtilirken, deneyimli teknik adamın maç saatine kadar oyuncunun durumunu izleyeceği gelen haberler arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0