Eren Derdiyok telefonlarını kapattı!

Ara transfer dönemi öncesinde teknik direktör Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan ve satış listesine konulan Eren Derdiyok, transfer dönemi içerisinde bir takım görüşmeler yapmasına karşın Galatasaray'da kaldı. Transfer döneminin son gününde Erzurumspor'un da gündeminde olan 30 yaşındaki İsviçre asıllı oyuncunun transfer görüşmelerinde telefonunu kapattığı ve gelen teklifleri redettiği iddia ediliyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; ara transfer döneminin son gününde birçok kulüple transfer görüşmesi yapan Eren Derdiyok’un, beklediği teklifleri alamadığı için telefonunu kapattığı öğrenildi. Galatasaray’da kadro dışı kalan tecrübeli futbolcunun yıllık 2 milyon Euro garanti ücretinin olması da transferi zorlaştıran etkenlerden birisi oldu. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve oynasa da oynamasa da Galatasaray'daki ücretini alacak olan Eren Derdiyok'un şuanda gidebileceği tek yer Asya takımları olması, takımdan ayrılmasını da zorlaştıracak.

Bafetimbi Gomis'in sezon başında takımdan ayrılması sonrasında tek forvet olarak sezonun ilk yarısını idare eden Eren Derdiyok, çıktığı 18 resmi karşılaşmada 10 gol kaydetti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0