ECW | Son 8 turundaki rakibimiz BLMA oldu!

Eurocup Women'da dün akşam Macaristan deplasmanından galibiyetle dönerek adını son 8 turuna yazdıran Galatasaray kadın basketbol takımının rakibi belli oldu. Turnuva statüsü gereğince çapraz eşleşmede Reyer Venezia - BLMA serisinin galibiyle karşılaşacak olan Sarayın Sultanları, son 8 turunda Fransız ekibi BLMA ile karşılaşacak. 

Eurocup'ta geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan ve bu sezon baş antrenör Efe Güven yönetiminde yeni bir yapılanmaya giderek genç ağırlıklı bir takımla mücadele eden Galatasaray kadın basketbol takımı son 8 turunda mücadele ederken, bu turdaki rakibi Fransız ekibi BLMA oldu. Grup aşamasında 6'da 6 yaparak klasman birinciliğini elde eden Fransız ekibi, son 16 turunda da İtalyan ekibi ve geçen senenin finalisti Reyer Venezia karşısında ilk maçı 83-64 kaybetmesine karşın evinde oynadığı mücadeleyi 83-60 kazanarak adını son 8 turuna yazdırdı. 

İki maçlı eleminasyon sistemiyle oynanacak olan turnuvanın son 8 turunda Galatasaray kadın basketbol takımı ilk maçı 14 Şubat 2019 tarihinde evinde oynarken, mücadelenin rövanşı 21 Şubat 2019 tarihinde Montpeiller'de bulunan Palais des Sports'da oynanacak. Sarayın Sultanları bu turu geçmesi halinde Euroleague Women'dan gelecek olan 4 takımla birlikte Eurocup'ta çeyrek final turunda mücadele edecek. Buradaki rakiplerimiz ise 22 Şubat'ta Münih'te gerçekleştirilecek olan kura çekiminde belli olacak.

Eurocup Women'da son 8 turundaki eşleşmeler şu şekilde;
Galatasaray - BLMA
Çukurova Basketbol - Wisla Krakow
Spar Citylift Girona - KSC Szekszard
Tarbes - Lyon ASVEL

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0