Engelsiz Aslanlar'ın Avrupa macerası başlıyor!

Sezon başında Avrupa Kupaları'na katılımı konusunda hakkında bir çok spekülasyon çıkan Engelsiz Aslanlar, müzeye yeni bir kupa daha kazandırmak için İtalya'da sahaya çıkıyor. Şampiyonlar Ligi eleme turunda A Grubu'nda mücadele edecek olan takımımız ilk maçına 1 Şubat Cuma günü çıkacak.

Daha önce defalarca Şampiyonlar Ligi ve Kıtalararası Kupa şampiyonluğu yaşayan Galatasaray TSB takımı, yeni zaferler elde etmek için İtalya'nın Milano şehrinde bulunuyor. Şampiyonlar Ligi elemeleri kapsamında İtalyan ekibi Cantu, Alman ekibi Hamburg, İspanyol ekibi Bilbao ve Rusya temsilcisi Nevskiy ile birlikte A Grubu'nda yer alan takımımız turnuvadaki ilk maçına bugün öğle saatlerinde çıkacak.

Sedat İncesu'nun öğrencileri eleme turunda yer aldığı grupta ilk 2'de yer alması halinde adını Şampiyonlar Ligi finallerine yazdıracak. Takımımızın maç programı şu şekilde;

1 Şubat Cuma, 13:15 - BKIS Nevskiy
1 Şubat Cuma, 17:45 - Unipol Cantu
2 Şubat Cumartesi, 12:00 - BG Hamburg
2 Şubat Cumartesi, 18:45 - Bilbao BSR

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0