Fatih Terim, Alanya maçını inceliyor!

Spor Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak liderin 8 puan gerisinde kalan Galatasaray'da, teknik direktör Fatih Terim bazı oyuncuların üzerine yoğunlaşacak. Oynanan oyundan dolayı hayal kırıklığına uğrayan deneyimli teknik adam, karşılaşmada dikkat çeken rakamlar üzerinden oyuncuları uyaracak.

Takvim gazetesinin haberine göre; Alanyaspor deplasmanında Galatasaraylı oyuncular hayal kırıklığı yarattı. Fatih Terim, Alanya maçını mercek altına aldı.

Belhanda, ligde bu sezon ilk isabetli şutunu çekti ama onda da sonuca ulaşamadı. Mariano'nun sakatlanmasından sonra sağa geçen Martin Linnes, girdiği 15 ikili mücadelenin 11 tanesini kaybetti. Yüzde 26.7 başarı istatistiğinde kaldı. Belhanda 5, Ömer 3 ve Feghouli'nin de 1 ortası boşa gitti. Galatasaray 10 ortasında 0 çekti. Fatih Terim'in bu rakamların ışığında oyuncuları uyarmaya hazırlandığı ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0