Terim'den takıma: Kendinize gelin, bu iş daha bitmedi!

Alanya deplasmanında 2 puan bırakan Galatasaray, kupada oynayacağı Hatayspor karşılaşması için çalışmalarına İstanbul'da başlarken teknik direktör Fatih Terim oyuncularıyla özel bir toplantı yaptı. Oyuncularıyla özel bir konuşma yapan İmparator, şampiyonluk yolunda yaşanan puan kaybı sonrasında kredilerinin kalmadığını belirtirken hiç bir şeyin bitmediğini ve tüm güçleriyle mücadele etmeleri gerektiğini söyledi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, dünkü antrenman öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Tecrübeli hoca, hem Hatay hem de Trabzonspor maçlarına yönelik olarak öğrencilerine uyarılarda bulunurken, lig yarışıyla ilgili önemli mesajlar verdi. Daha hiçbir şeyin bitmediğine vurgu yapan Terim, “Biz kendi işimizi yapıp kazanacağız. İpler hâlâ bizim elimizde. Daha önce buralardan gelip kupalar kaldırdığımız çok oldu. Yine yapabiliriz. Rakiplerimiz de puan kaybedecek. Konsantre olmalıyız, artık bizim adımıza puan kaybetme lüksü yok” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0