Fatih Terim ilk kez iç sahada kaybetti..

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turunda iç sahada Benfica'ya kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim kariyerinin en kötü dönemlerinden birisini yaşıyor. 65 yaşındaki başarılı teknik adam Avrupa Kupaları'nda takımının başında çıktığı son 4 maçından da mağlubiyetle ayrıldı.

Bu sezon yer aldığı Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında Porto, Schalke ve Lokomotiv Moskova ile karşılaşan Galatasaray, oynadığı 6 maç sonunda grubunu üçüncü sırada tamamlamış ve adını UEFA Avrupa Ligi'ne yazdırmıştı. Bu organizasyonda da son 32 turunda Portekiz ekibi Benfica ile eşleşen Galatasaray, eşleşmenin ilk maçını evinde oynadı. Rakibi karşısında sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan Fatih Terim'in öğrencileri, deneyimli teknik adam için kötü bir serinin de devamını getirdi.

Eski adıyla UEFA Kupası, yeni adıyla Avrupa Ligi olan turnuvada iç sahada ilk kez kaybeden İmparator, daha önce çıktığı 8 iç saha maçında 5 galibiyet - 3 beraberlik almıştı. Bunun yanı sıra Galatasaray son olarak Avrupa Kupaları'nda oynadığı 4 maçtan da mağlubiyetle ayrılırken, galibiyet hasretini de 6 maça çıkarttı. Galatasaray en son Şampiyonlar Ligi'nde grubun ilk maçında Lokomotiv Moskova karşısında evinde 3-1 kazanmış ve akabinde devam eden 5 maçta 4 mağlubiyet - 1 beraberlik almıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0