Fatih Terim'den Marcao ve Luyindama kararı

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde Portekiz Ligi ekiplerinden Chaves'ten kadrosuna kattığı Marcao, kısa sürede Avrupa devlerinin ilgisini çekti. Brezilyalı stoperi Atletico Madrid ve Sevilla isterken teknik direktör Fatih Terim, başarılı stoperin takımda kalmasını istedi. 

Galatasaray'a devre arasında kadrosuna kattığı Brezilyalı stoper Marcao kısa sürede devlerin dikkatini çekti. Savunmadaki başarısının yanı sıra pas yeteneği ve topla çıkışları da etkili olan 22 yaşındaki stoper, Atletico Madrid ve Sevilla'nın radarına girmiş durumda.

KALSINLAR
Fatih Terim, Avrupa devlerinin gözüne giren Christian Luyindama ve Marcao'nun kalmasını istedi. Standart Liege'den satın alma opsiyonuyla transfer edilen Luyindama'nın sezon sonunda opyisyonu kullanılacak ve bonservisi alınacak. İmparator "Birlikte Galatasaray'a çok faydalı olacaklar. İkisi de çok iyi" diye konuştu. Galatasaray, astronomik teklifler olmadığı sürece de Marcao'yu takımdan göndermek istemiyor.

KISA SÜREDE TAKTİR TOPLADI
22 yaşındaki stoper sarı-kırmızılı formayla 9 karşılaşmaya çıktı. Marcao bu maçlarda gol ve asist yapamazken 3 sarı kart gördü. Başarılı stoper gösterdiği performansla kısa sürede taktir topladı.

2 GOLE İMZA ATTI
Galatasaray'ın Standart Liege'den kiraladığı Luyindama, Galatasaray formasıyla çıktığı 9 maçta 2 gol kaydetti. 25 yaşındaki stoper bu maçlarda 3 sarı kart görürken sergilediği oyunla taraftara güven verdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0