Onyekuru'ya son şans!

Galatasaray'da sezon başında Everton'dan kiralanan 21 yaşındaki hücumcu Henry Onyekuru son haftalarda gösterdiği performansın yanı sıra skora hiç katkı yapamaması nedeniyle teknik heyet tarafından uyarıldı. Teknik direktör Fatih Terim, forma giydiği son 7 resmi karşılaşmada gol atamayan Nijeryalı oyuncunun takım arkadaşlarına daha fazla yardımcı olmasını istedi.

Garry Rodrigues'in takımdan ayrılmasının ardından Galatasaray'da sol kanadın en önemli ismi haline gelen Henry Onyekuru son haftalarda gösterdiği performans sonrasında teknik heyet tarafından uyarıldı. Hücum bölgesindeki bireysel tercihleri nedeniyle eleştirilen Nijeryalı sol kanat oyuncusuna  takım arkadaşlarına daha fazla yardımcı olması ve bencillikten uzak olması yönünde uyarılarda bulunan teknik direktör Fatih Terim, hafta sonu oynanacak olan BŞB Erzurumspor karşılaşmasında son bir şans daha verecek. 

Onyekuru'nun şansı değerlendirememesi halinde bir süre kulübeye çekilerek, sakatlıktan dönen Emre Akbaba'nın takıma monte edileceği iddia ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0