Galatasaray'da Erzurumspor maçı hazırlıkları başladı

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk olacak Galatasaray, karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda Türkiye Kupası’nda oynanan Hatayspor maçında 90 dakika süre alan futbolcular günü yenilenme çalışmasıyla tamamlarken diğer oyuncular ise salonda core stabilizasyon hareketleriyle antrenmana başladı.

Sarı-kırmızılılar daha sonra dar alanda oyunsal formda dayanıklılığa yönelik çalışmalar gerçekleştirildi.İlk olarak üçe üç jokerli dar alan oyunu oynanırken devam eden bölümde altıya altı yarı sahada dar alan oyunu üzerinde duruldu. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

KARŞILAŞMA PAZAR GÜNÜ 
Süper Lig'in 24. haftasında oynanacak olan Erzurumspor-Galatasaray karşılaşması 3 Mart Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. 

Öte yandan, geçtiğimiz gün sarı-kırmızılılar yaptıkları açıklamada müsabakanın saati 16.00'da oynanmasına yönelik taleplerinin reddedildiğini açıklamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0