Panagiotis Dalatariof: Kostas takımın bir numarası olacaktır..

Akhisar Belediyespor karşısında attığı golle tabir-i caizse takımı ipten alan Kostas Mitroglou ülkesi Yunanistan'da gündem olmaya devam ediyor. Devre arasında Galatasaray'a transfer olan 30 yaşındaki yıldız oyuncu için Yunanistan'ın en çok satan gazetelerinde Gazzetta'nın yazarlarından Panagiotis Dalatariof bugün canlı yayına katıldığı Radyospor'da açıklamalarda bulundu.

Kostas, kısa süre içerisinde Galatasaray'ın birinci forveti olur. İstanbul ve Galatasaray'ı çok sevdiğini söylüyor. Olympiakos zamanında Arjantinli forvet Saviola ile birlikte girdiği forma yarışını kazandı. Benfica'da oynadığı dönemde takımın en önemli golcüsü Jonas'ın da önündeydi. Galatasaray'da da kısa zamanda Diagne'yi kesecektir. Saha içerisinde formunu yakalamış bir Kostas bence kesinlikle Avrupa'nın en iyi 10 golcüsü arasında yer alacak kalitede bir oyuncu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0