Galatasaray'dan flaş hamle!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Serie B ekiplerinden Ascoli'de forma giyen İtalyan sağ kanat oyuncusu Amato Ciciretti'yi transfer etmek için girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı. 

Ascoli'nin sportif direktörü Antonio Tesoro, yaptığı açıklamada oyuncu için Galatasaray'ın da devrede olduğunu söyledi.  Tesoro'nun açıklamaları şu şekilde:

Hocamızla takımın hem kaleye hem de hücum bölgesinde takviyeye ihtiyaç duyduğu hususunda görüş birliğine vardık. Hücum bölgesi için Ciciretti'yi aldık ki bu transfer için Galatasaray da devredeydi. Ancak biz onu buraya getirmeyi başardık.

CICIRETTI BU SEZON 7 MAÇA ÇIKTI
25 yaşındaki Amato Ciciretti, bu sezon 7 resmi maça çıktı. İtalyan oyuncu bu karşılaşmalarda skora katkıda bulunamadı. Ciciretti, geçen sezon ise 21 karşılaşmada 3 gol atarken, 2 asist üretmişti.  25 yaşındaki futbolcu, İtalyan Milli Takımı ile 6 maça çıktı ve 2 gol attı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0