Terim'den ilk uyarı Diagne'ye: Sakin ol..

Ara transfer döneminde Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Senegalli oyuncu Mbaye Diagne, eski takımından kalan cezasını tamamladıktan sonra hafta sonu Trabzonspor karşısında ilk kez Galatasaray formasıyla sahaya çıktı. İlk maçında ilk golünü kaydeden Diagne'ye karşılaşma sonrasında teknik direktör Fatih Terim uyarılarda bulundu.

Galatasaray yönetiminin devre arasında 10 milyon Euro’ya transfer ettiği Senegalli golcü Mbaye Diagne, hocası Fatih Terim’den ilk uyarıyı Trabzonspor maçının devre arasında aldı. Elle müdahale ettiği top nedeniyle gördüğü sarı kartın yanı sıra agresif hareketleriyle dikkat çeken 27 yaşındaki futbolcuyla konuşan Terim’in, “Daha yeni 4 maç cezadan çıktın. Kendini kaybetme. Bu takımın sana ihtiyacı var. Daha dikkatli olmalısın. Rakiple sakın uğraşma, hatalı karar verse bile hakeme sakın itiraz etme. Golle başladın, iyi başladın, sonunu da iyi getirmeni bekliyorum. dediği öğrenildi. 

Bu arada penaltıdan fileleri havalandırarak, Süper Lig’deki gol sayısını 21’e yükselten Mbaye Diagne, geçen sezon Galatasaray formasıyla Bafetimbi Gomis’in kırdığı 29 gollü rekoruna bir adım daha yaklaşmış oldu. Yıldız futbolcu, kalan 13 haftada 9 gol daha bulması halinde, Süper Lig’de bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu unvanını Gomis’in elinden almış olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0