Hatay deplasmanında kadro belli oldu..

Süper Lig'de zirve yarışını sürdüren Galatasaray, kupa mesaisine başladı. Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final turunun rövanş maçında Hatayspor ile deplasmanda karşılaşacak olan takımımızın kamp kadrosu da belli oldu.

Hafta sonu evinde ağırladığı Akhisar Belediyespor karşısında Kostas Mitroglou'nun son dakika golüyle 3 puana uzanan Galatasaray'da gözler kupaya çevrildi. Çeyrek finalin ilk maçında Hatayspor karşısında sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak yarı final için büyük bir avantaj elde eden takımımız bugün gerçekleştirdiği antrenmanın ardından özel uçakla Hatay'a hareket ederken, teknik direktör Fatih Terim kamp kadrosunda önemli bir rotasyon gerçekleştirdi.

Hatay deplasmanına sakatlıkları sebebiyle Martin Linnes, Fernando ve Mbaye Diagne'yi götürmeyen Terim, bu isimlerin yanı sıra Fernando Muslera - Yuto Nagatomo - Christian Luyindama - Younes Belhanda - Sofiane Feghouli gibi isimleri de dinlendirme kararı aldı. Hatay maçı için belirlenen kamp kadrosunda Batuhan Şen, Gökay Güney, Celil Yüksel, Mustafa Kapı, Atalay Babacan gibi genç isimler de yer aldı.

Teknik direktörümüz Fatih Terim'in kamp kadrosunda yer verdiği isimler şu şekilde;
İsmail Çipe, Batuhan Şen - Mariano, Ahmet Çalık, Semih Kaya, Gökay Güney, Marcao, Ömer Bayram, Emre Taşdemir - Ryan Donk, Badou Ndiaye, Selçuk İnan, Emre Akbaba, Atalay Babacan, Celil Yüksel, Mustafa Kapı, Yunus Akgün, Henry Onyekuru - Sinan Gümüş, Muğdat Çelik ve Kostas Mitroglou

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0