Son çeyrekte atılan gollerden 13 puan!

Hafta sonu evinde ağırladığı Akhisar Belediyespor karşısında son dakika golüyle sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılan Galatasaray, bu sezon ligde oynadığı maçlarda dikkat çekici bir istatistiğe imza attı. Fatih Terim'in öğrencileri, bu sezon maçların son çeyreğinde attığı gollerle 9 puanı ekstradan hanesine yazdırırken şampiyonluğun habercisi olarak yorumlanabilecek performanslara imza attı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, bu sezon oyunun son çeyreğinde aldığı 4 galibiyet ve bir beraberlikle toplamda 13 puan aldı, ekstradan 9 puana ulaştı. Bu sezon 3 kulvarda mücadele eden Fatih Terim'in öğrencileri ligin 8. haftasında evinde ağırladığı Erzurum BŞB'i tek golle geçerken, 74. dakikada Maicon’un kafa vuruşu galibiyeti getirmişti. Bir sonraki hafta Antalya deplasmanında çıkan Galatasaray adına 87. dakikada Donk sahneye çıkmış ve müsabakayı 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdıran taraf olmuştu. Galatasaray devam eden süreçte ligin 10.haftasında ise evinde geriye düştüğü maçta Bursaspor karşısında Eren Derdiyok’un 77. dakikadaki golüyle beraberliği sağlayarak, 1 puanı aldı. Süper Lig'de ikinci yarının ikinci maçı olan 19. hafta karşılaşmasında, zorlu Göztepe deplasmanında 72. dakikada Sinan Gümüş’ün golü Galatasaray’a yine altın değerinde 3 puanı getirdi. Son olarak ligin 23. haftasında evinde ağırladığı Akhisarspor’u 1-0’la geçerken 90+4’te sahneye çıkan isim bu kez Kostas Mitroglou’ydu.

Böylece son bölümde bulduğu gollerle Galatasaray ekstradan 9 puan kazandı. Bu son dakika golleri, kulüp içerisinde şampiyonluğun habercisi olarak yorumlanıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0