Kadınlar Türkiye Kupası'nın lansmanı yapıldı..

27 Şubat – 2 Mart 2019 tarihleri arasında Şanlıurfa’nın ev sahipliğinde organize edilecek Kadınlar Türkiye Kupası’nın basın toplantısı düzenlendi. Turnuva öncesi gerçekleştirilen lansmana Türkiye Basketbol Federasyonu yöneticileri ile Türkiye Kupası’nda mücadele edecek olan takımların temsilcileri katıldı. Galatasaray kadın basketbol takımı baş antrenörü Efe Güven ve oyuncumuz Sinem Ataş lansmanda açıklamalarda bulundu.

Efe Güven
Türkiye Kupası’nda olmaktan ve burada bulunmaktan dolayı mutluyuz. Kaliteli maçların izlenmesi bizler için çok önemli. Mardin’de düzenlenen Türkiye Kupası’nda yer alamamıştık. Şuan çok önemli bir Fenerbahçe karşılaşması var. Kupaya önem veriyoruz. Şehirdeki Galatasaraylılar için de bu turnuva büyük bir fırsat. Kupada bizi yalnız bırakmayacaklardır. Kazanarak yarı final maçına hazırlanmak istiyoruz.

Sinem Ataş
Kupada sakatlıksız, güzel ve seyir zevki yüksek maçlar diliyorum. Bu karşılaşmaların favorisi bulunmuyor. En çok mücadele eden takımlar kazanıyor. Biz de savaşan ve savunmadan beslenen bir takımız. Maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0