İmparator'un sözleşmesinde sıkıntı yok!

Ara transfer döneminde gerçekleştirilecek olan transferlere kilitlenen ve uzun süredir beklenen forvet transferinde mutlu sona ulaşan Galatasaray'da sıra geldi teknik direktör Fatih Terim'in sözleşmesinin yürürlüğe konulmasına. Federasyonun sitesinde sözleşme yenileme bilgisi yer almadığı için bir çok spekülasyona konu olan bu durumun nedeni de ortaya çıktı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray son 1 aydır transfere kilitlendi fakat teknik direktör Fatih Terim'in tabir-i caizse boş sayfaya 16 Ekim 2018'de imzaladığı 5 yıllık kontratın neden TFF'de gözükmediği de merak ediliyordu. İmparator'un yaklaşık 105 gün önce Ali Sami Yen Arena'da attığı imza KAP'a bildirildi ancak federasyonun kuralına göre; yeni kontratın işleme konulması için imzanın ara dönemde atılmaması gerekiyordu. Bu nedenle yeni kontrat işlenmedi. Federasyonun teknik adamların ara dönemlerde uzatılan mukavelelerini sözleşme bitimi tarihinden itibaren işleme koyduğu öğrenildi.

Şu anda "sözleşmesi 31 Mayıs 2019'da sona erecek" gözüken Fatih Terim'in yeni mukavelesi 1 Haziran 2019'dan itibaren geçerli olacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0