Levent Şahin: Hedeflediğimiz sonuca doğru gideceğiz..

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında sahasında Hatayspor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'da yardımcı antrenör Levent Şahin, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Taraftarlara teşekkür eden Şahin, rakibi de gösterdiği performanstan dolayı tebrik etti. Levent Şahin'in açıklamaları şu şekilde...

Yardımcı antrenörümüz Levent Şahin karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa, ''Maça çıkmadan önce de söylemiştik. Amacımız bu maçtan avantajlı bir skor alıp Türkiye Kupası’nda iddiamızı sürdürmekti. İkinci maç için avantajlı bir skor aldığımızı düşünüyorum. Ama tabii ki Galatasaray olarak çok daha iyi oynayabilirdik. Özellikle 10 kişi kalan rakibe karşı ama şu an için sonuç bizi mutlu etti. İkinci maçta da avantajımızı sürdürüp Türkiye Kupası’nda hedeflediğimiz yola doğru devam edeceğiz. Devre arası yapılan transferlerde oyuncular için biraz süre gerekiyor. Bu maç için tekrar seyrettiğimizde daha sağlıklı bir karar verebiliriz ama antrenmanlarda ve kamp ortamlarında uzun yıllardan beri Galatasaray’ın futbolcularıymış gibi davranıyor yeni oyuncularımız. Her maça nasıl hazırlanıyorsak Trabzonspor maçına da aynı şekilde hazırlanacağız. Sonuçta sadece Trabzonspor değil her maçın ayrı bir önemi ve hikayesi olacak bizim için. Hedeflediğimiz sonuca doğru gideceğimizden hiçbirimizin şüphesi yok. Ayrıca bu maç için seyirciye çok teşekkür ediyorum. Onları es geçmeyelim. İnanılmaz desteklediler.” sözlerini söyledi.

Levent Şahin, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında da ''Maç öncesinde de söylediğimiz gibi ilk maçta amacımız avantajlı bir skor alıp ikinci maça gitmekti. Sonuç olarak avantajlı bir skor aldığımızı düşünüyoruz. Ama baktığınızda Galatasaray olarak, 10 kişi kalmış bir rakibe karşı daha iyi, daha tempolu, daha istekli oynayabilirdik. Şu anda bize mutlu eden sadece sonuç. Rakibimizi gösterdiği performanstan dolayı tebrik ediyoruz. Maçı seyrettikten sonra daha sağlıklı bir yorum yapabiliriz. Sonuçta taraftarla oyuncu arasında bu tür şeyler olabiliyor. Eminim ki en kısa sürede bu düzelecektir. Ama oyun performansıyla ilgili maçı tekrar izledikten sonra daha sağlıklı bir yorum yapabiliriz. Devre arası yapılan transferlerde oyuncunun adapte süresi sezon başına göre birazcık daha uzun olabiliyor. Yineliyorum; yeni transferlerle ilgili maçı tekrar izledikten sonra daha farklı bir yorum yapabiliriz ama antrenmanlar olsun; kamp ortamları olsun; Florya ortamı olsun; inanın hepsi uzun yıllardan beri sanki Galatasaray’a hizmet ediyormuş gibi davranıyorlar.” ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0