Sinan Gümüş sözleşme bekliyor!

Geçtiğimiz sezon teknik direktör Fatih Terim'in göreve gelmesinin ardından süre bulmaya başlayan ve deneyimli teknik adamın "kazanmamız gerekiyor" dediği Sinan Gümüş, bu sezon inişli - çıkışlı bir performans ortaya koyarken, sezon sonunda sona eren sözleşmesi için Galatasaray yönetimi hala bir hamle yapmamış olması dikkat çekiyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve beklediği kontrat teklifini Galatasaray’dan bir türlü alamayan Sinan Gümüş’ün, birkaç Alman kulübüyle transfer görüşmesi yaptığı belirtildi. Bu sezon kadroda bulduğu fırsatları bir türlü değerlendiremeyen 25 yaşındaki futbolcu, anlaşma için sezon sonuna kadar bekleyecek. Sinan’ın Galatasaray’da kalıp kalmayacağına teknik patron Fatih Terim karar verecek.   

Bu sezon başında Gomis'in ayrılması sonrasında ligin ilk yarısında Galatasaray'ın forvet hattında Eren Derdiyok ile birlikte görev yapan Sinan, forma giydiği 20 maçta 4 gol - 3 asistlik performans ortaya koydu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0