Onyekuru'dan teknik heyete güvenoyu!

Sezon başında Everton'dan kiralanan ve gösterdiği performansla hem taraftarın hem de teknik heyetin beğenisini kazanan Henry Onyekuru geçtiğimiz günlerde teknik direktör Fatih Terim ile görüştü. Galatasaraylı yetkililerin gelecek sezonda da kadroda tutmak istediği 21 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusu kulübüyle anlaşılması halinde kadroda kalmak istediğini belirtti.

Fanatik gazetesindeki habere göre; Galatasaray'ın sezon başında Everton’dan kiraladığı Henry Onyekuru, şu ana kadarki performans ortalamasıyla büyük beğeni kazandı. Süper Lig’de 9 gol atmayı başaran 21 yaşındaki futbolcudan, Galatasaray teknik heyeti oldukça memnun durumda.. Teknik direktör Fatih Terim’in de takımda kalmasını istediği Onyekuru ile yönetim arasında bir görüşme gerçekleştiği öğrenildi. Genç futbolcunun bu görüşmede yöneticilere “Galatasaray’da mutluyum. Burayı çok seviyorum. Hayalim Premier Lig ama orada çalışma iznimle ilgili bazı sorunlar var. Kiralık ya da bonservis fark etmez, kulübümle anlaşırsanız ben seve seve burada kalırım” dediği bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0