Marcao'ya yakın takip..

Galatasaray'ın ara transfer döneminde 4 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao gösterdiği performansla hem taraftarın hem de teknik heyetin takdirini kazanırken, 23 yaşındaki savunmacı şimdiden Avrupa devlerinin ilgisini çekmeye başladı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; teknik direktör Fatih Terim'in devre arasında ısrarla kadroya katmak istediği ve Portekiz Ligi ekiplerinden Chaves'ten transfer edilen Marcao gösterdiği performansla hem hocasının yüzünü kara çıkartmadı, hem de transferi için ödenen rakam nedeniyle yerden yere vurulan Galatasaray yönetiminin yüzünü güldürdü. Galatasaray formasıyla kısa bir süre görev yapan Brezilyalı savunmacının, genç yaşına rağmen başarılı performansı kısa sürede Avrupalı kulüplerin de dikkatini çekti.

Avrupa Ligi ve Süper Lig'de görev yaptığı karşılaşmalarda yüksek pas isabeti, geriden oyun kurma becerisi gibi teknik özelliklerin yanı sıra ikili mücadeleleri kazanma oranı, hava toplarındaki hakimiyeti, kesiciliği ve savunma beceriyle göz dolduran Marcao için önümüzdeki hafta Ali sami Yen Arena'da oynanacak Antalyaspor karşılaşmasında tribünde iki özel misafir olacak. Bir süredir Marcao'yu takip eden Atletico Madrid ve Sevillalı yetkililerin, genç oyuncuyu canlı izleyerek hakkında rapor hazırlaması beklenirken, Galatasaray yönetiminin Marcao'dan beklentisinin oldukça fazla olduğu biliniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0