Mbaye Diagne oynamak istiyor..

Ara transfer döneminde 10 milyon Euro bonservis bedeliyle Kasımpaşa'dan transfer edilen Mbaye Diagne'de geçtiğimiz hafta oynanılan Benfica karşılaşması sonrası yapılan kontrollerde sol adalesinde zorlanma ve ödem tespit edilmişti. Sağlık ekibiyle görüşen Senegalli oyuncu, sakatlığına rağmen hafta sonu oynanacak olan Erzurumspor karşılaşmasında forma giymek istediğini bildirdi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da sakatlığı nedeniyle Akhisarspor maçında forma giyemeyen ve hafta sonu Erzurum deplasmanında oynaması zor görünen Mbaye Diagne için seferberlik ilan edildi. Benfica maçında sol adalesinde zorlanma ve ödem tespit edilen Senegalli forvetin, normal olarak sahalara dönmesinin 2-3 haftayı bulabileceği Galatasaray Sağlık Kurulu tarafından belirtilmişti. Buna rağmen 27 yaşındaki futbolcunun Erzurum deplasmanında takımı yalnız bırakmak istemediği ve yetişmesi için yoğun çaba sarf ettiği öğrenildi.

Teknik direktör Fatih Terim ve ekibinin ise futbolcularının bu özverisinden çok memnun olduğu bildirildi. Teknik kadro, Mitroglou’nun attığı gol sonrasında büyük moral bulması ile rahatlarken, Diagne’nin de bir an önce hazır olmasını istiyor. Özellikle deplasman maçlarında Senegalli forvete ihtiyacının olacağı belirtilirken, iki oyuncunun takıma adaptasyon sürecinin tamamlanmasıyla teknik direktör Fatih Terim’in de eli oldukça rahatlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0