Mbaye Diagne'nin dönüşü 10 Mart'a..

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Senegalli forvet oyuncusu Mbaye Diagne forma giydiği ilk 4 maçta sadece 1 kez gol sevinci yaşarken, tecrübeli futbolcunun yaşadığı sakatlık teknik heyetin canını sıktı. Benfica ile deplasmanda oynanılan karşılaşmada 90 dakika sahada kalan Diagne'nin sol arka adalesinde ödem ve zorlanma meydana gelmişti.

Portekiz deplasmanında Avrupa Ligi'ne veda eden Galatasaray, ara transferde kadrosuna kattığı yıldız ismin de sakatlanmasıyla Akhisar Belediyespor karşısına moralsiz çıkarken; son dakikada galibiyeti getiren Kostas Mitroglou bir nebze olsun gönülleri rahatlattı. Akhisar Belediyespor karşılaşmasında maç kadrosunda olmayan Mbaye Diagne'nin yapılan kontrollerinde sol arka adalesinde ödem ve zorlanma meydana geldiği tespit edilirken, Senegalli oyuncunun yaklaşık 10 gün takımdan ayrı kalacağı belirtildi.

Kupada çeyrek finalin rövanşında Hatayspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da yıldız oyuncunun oynaması beklenmezken, Erzurumspor karşısında da forma şansının oldukça düşük olduğu iddia ediliyor. Mbaye Diagne'nin tedaviye olumlu yanıt vermesi halinde 10 Mart'ta oynanacak olan Antalyaspor karşılaşmasında kadroda yer alması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0