Erzurum maçı için gündüz oynama talebi..

Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da yönetim harekete geçti. Federasyon tarafından daha önce 3 Mart Pazar günü saat 19:00'da oynanacağı açıklanan mücadele için meteorolojik raporları referans gösteren Galatasaraylı yetkililer mücadelenin 16:00'da oynanması için resmi başvuruda bulundu.

Ülke genelinde hissedilen ve gerçekleşen etkili kar yağışı nedeniyle Galatasaray yönetimi harekete geçti. Akhisar Belediyespor karşılaşması için Ali Sami Yen Arena'da günler öncesinden önlemlerini alan yönetim, hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Erzurumspor için de resmi girişimlere başladı. Meteorolojiden alınan hava raporlarını referans göstererek gündüz -3 derece olan hava sıcaklığının, maç saatinde -15 olarak beklendiği ve sağanak kar yağışının beklendiği belirtilerek; oynanacak olan mücadelenin ertelenme riski, fikstürün sarkması, sporcu sağlığı ve VAR sisteminin doğru çalışması gibi etkenler sebep olarak gösterilerek gündüz saatine alınması talep edildi. 

Federasyon ve yayıncı kuruluş ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray yönetiminin ilk teklifinin gündüz 16:00'da oynanması yönünde olduğu ancak federasyon kanadının maçı 17:30'da oynatmaya sıcak baktığı gelen ilk bilgiler arasında yer alıyor. Erzurumspor bu sezon iç sahadaki 7 lig maçını saat 13:30'da oynarken; 2018 yılının Ekim ayındaki Alanyaspor maçını 17:00'da, Kasımpaşa maçını da 14:30'da oynamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0