Mitroglou, Hatayspor maçında ilk 11'de!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Marsilya'dan kadrosuna kattığı Yunan golcü Kostas Mitroglou, hafta içerisinde kupada oynanacak olan Hatayspor maçına ilk 11'de çıkacak. Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Alanyaspor maçına da ilk 11'de başlayan Mitroglou'nun bu karşılaşmada gösterdiği performans teknik direktör Fatih Terim tarafından beğenilmedi. 

Ara transfer döneminin son gününde Marsilya'dan transfer edilen Kostas Mitroglou, maç kondisyonunu yakalaması için Alanyaspor karşılaşmasının ardından Hatayspor müsabakasına da ilk 11'de başlayacak. Marsilya'da düzenli forma şansı bulamadığı için maç kondisyonu yeterli olmayan Yunan golcü, Alanyaspor maçında 55. dakikada oyundan alınmıştı. Hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor maçında forvette Diagne'ye şans vermeyi düşünen Fatih Terim, Mitroglou'na da Hatayspor maçında ilk 11'de şans verecek ve 90 dakika sahada tutacak. Tecrübeli teknik adam, Yunan golcünün maç kondisyonunu kazanmasını hedefliyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0