Nedim Özbey: Bu yolda inandığımız şeyler var!

Ligde normal sezonun 16.haftasında deplasmanda karşılaştığı İstanbul BŞB karşısında sahadan 3-0'lık net skorla ayrılan Galatasaray erkek voleybol takımının baş antrenörü Nedim Özbey karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Çok konsantre ve çok ciddi alınan bir maç sonucu. Çok kuvvetli bir takıma karşı 3 puan aldık. Bu takımı kuranları da tebrik ediyorum. Oynayan çocuklar benim de Milli takımdan oyuncularım. Bizim de bu yolda inandığımız bazı şeyler var. Hem kupada, hem Türkiye Ligi’nde hem de Avrupa’da mücadele eden çok az takımdan bir tanesiyiz. Bugün çok iyi oynadı çocuklar. Onları kutluyorum gerçekten. Tabii güzel bir rekabet başladı. Yeni transferimiz Oleg’i oyuna alamadım. Onun da zamana ihtiyacı var. Onun da bize çok katkısı olacak. Sayın Okan Böke’ye de geçmiş olsun diyorum. Ona da bu maçı hediye etmiş olalım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0