Portekiz'de pasaport çilesi..

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turunun rövanş maçında Benfica ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, uzun sürecek olan uçak yolculuğu, saat farkı ve hava sıcaklığı gibi değişkenler sebebiyle teknik direktör Fatih Terim'in kararı doğrultusunda Portekiz'e maçtan iki gün önce hareket etti. Dün akşam saatlerinde İstanbul'dan hareket eden Galatasaray kafilesinin Portekiz'deki seyahati ilk dakikalardan itibaren tatsız başladı.

Florya'da sabah yapılan antrenmanın ve maç toplantısının ardından, akşam saatlerinde özel uçakla hareket eden ve 5 saatlik uçuşun ardından Portekiz'e ayak basan Galatasaray kafilesi havalimanına iner inmez sıkıntıyla karşılaştı. Benfica kulübünden herhangi bir yetkili karşılamaya gelmezken, kafile yaklaşık 1.5 saat pasaport kontrolü için sıra bekledi. Galatasaray kafilesi havalimanından çıkıp doğrudan kamp yapacağı otele hareket etti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0