Ryan Donk: Topa ve oyuna hakim olan bir Galatasaray vardı

Galatasaray'ın deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Ryan Donk açıklamalarda bulundu. Ryan Donk'un açıklamaları şu şekilde: 

Kasımpaşa'nın nasıl oynayacağını biliyorduk. Önde üç tane oyuncuları var ve birbirini seven oyuncular. İlk yarıda da sıkıntı yaşadığımız, rakibimizin orta sahayı dribling ile geçtiği bazı anlar oldu. Ancak ikinci yarıda oyunu tam anlamıyla elinde tutan, kontrol eden, topa ve oyuna hakim olan bir Galatasaray vardı. Akabinde de güzel bir galibiyet geldi.

Hem ofansif hem de defansif anlamda Luyindama ve Marcao'nun benim oyunuma çok büyük katkıları var. Benim bir orta saha olarak tamamen kendi mevkime odaklanmamı sağlıyorlar geriden oyun kurarak. Defansif olarak da aynı şekilde, baktığınız zaman birçok pozisyonda rakip forvetle adam adama oynuyorlar. Tabiri caizse rakip forveti canlı canlı yiyecekler, öyle oynuyorlar. O yüzden hem ofansif hem de defansif anlamda çok yardımcı oluyorlar

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0