Selçuk İnan: Üç kulvarda da iddialıyız

Galatasaray'ın deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Selçuk İnan açıklamalarda bulundu. Selçuk İnan'ın açıklamaları şu şekilde:

Aslında Kasımpaşa’nın son zamanlarda kötü gittiğini biliyorduk. Çalışmalarımızı da bu yönde geliştirdik. Her ne kadar kağıt üstünde favori gözüksek de Kasımpaşa deplasmanı her zaman zor olmuştur. Bugün burada galip gelmesini bildik. Dolayısıyla bütün arkadaşlarımı kutluyorum, önemli bir galibiyet aldık.

Özellikle İtalyan kondisyonerimiz geldikten sonra özel çalışmalar yapmaya başladık. Sadece benimle değil bütün takımla özel olarak ilgileniyor. Benle de biraz daha fazla ilgileniyor çünkü fazla forma şansı bulamayan oyunculara biraz daha yükleniyor. İnşallah bunun meyvesini yavaş yavaş toplayacağız diye düşünüyorum.

Üç kulvarda da yolumuza devam ediyoruz, hepsinde de iddialıyız. Her ne kadar Benfica karşısında istediğimiz bir sonuç alamasak da Galatasaray’ın olduğu yerde her zaman umut vardır. Biz de Perşembe günü bu umudun peşinden gideceğiz. Umuyorum ki tur atlayacağız. Türkiye Kupası’nda yolumuza devam ediyoruz, ligde hedefimize doğru ilerliyoruz. Dolayısıyla her oyuncuya ihtiyaç var, bunun da farkındayız. Takım olarak bunun farkına olmamız önemli. Herkes birbirini seviyor ve birbiri için mücadele ediyor. İnşallah sezon sonuna kadar da bunu devam ettiririz.

Geçen sene de birçok maçı Belhanda ile beraber oynadık. Bugün pas rekoru kırdığımızı bilmiyordum, şimdi öğrendim ve mutlu oldum. Arkadaşlarımızla daha önce konuştuğumuz bir konu bu, hocamız da dile getiriyor. Büyük takımda daha fazla topla oynamalısınız, oyunu rakip alana daha çok yıkmalısınız. Bugün de bunu gerçekleştirdiğimiz için mutluyum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0