Sinan Gümüş sorunu!

Galatasaray'da yeni bir sorun ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılarda sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Sinan Gümüş, hala kontratının uzatılmaması nedeniyle strese girdi. Tecrübeli futbolcu, Hatayspor maçında taraftarların kendisini protesto etmesinin ardından da psikolojik bir çöküntü yaşadı. 

Milliyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da sorunun yeni kaynağı Sinan Gümüş oldu. Hatayspor karşılaşmasında protesto edilen genç forvetin psikolojik olarak çöküntü içine girdiği belirlendi. Tribünler tarafından ıslıklanan Gümüş’ün bu durumu teknik heyeti endişelendirdi. 

Bir tarafta sezon sonu bitecek olan sözleşmesinin yenilenmemesinden dolayı rahatsızlık duyan Sinan, sakatlık nedeniyle de yine zor bir dönem geçirmişti. İkinci yarının başlamasıyla forvetsiz dönemde omuzlarındaki yük artan tecrübeli futbolcu, Ankaragücü ile Göztepe maçlarında performansıyla dikkat çekmiş ve 3 gol atmıştı. Ancak Diagne ve Mitroglou transferleriyle gözden düşen ve ilk planda Alanya’da formasını kaptıran Sinan’ın bundan sonra da şans bulma olasılığı fazla görünmüyor. Bu durum da yeni sözleşme bekleyen oyuncunun moralini bozdu. Önceki günkü tepki ise taraftarın Eren Derdiyok’tan sonra Sinan’a da tahammülü kalmadığını gösterdi. Teknik heyet, futbolcuyu ayağa kaldırmaya çalışırken, taraftarın bu konuda oyuncuya destek vermesini istiyor.

20 maç 4 gol
Sinan Gümüş bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 20 karşılaşmada 4 gol attı 3 asist üretti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0