Zirve için tek yol, 5 maç 15 puan!

Alanya deplasmanında yaşadığı puan kaybı sonrasında zirvenin 8 puan gerisinde kalan Galatasaray'da tüm hesaplar yeniden zirveye ortak olmak için yapılıyor. Emre Akbaba ve Mbaye Diagne'nin de takıma katılmasıyla birlikte neredeyse eksiği bulunmayan Galatasaray'da teknik heyet, Trabzonspor karşılaşmasıyla birlikte yeni bir sayfa açmanın hesaplarını yapıyor. Galatasaray'da tek hedef, gelecek 5 hafta için 15 puan toplayarak yarışa ortak olmak! 

Alanya'da aldığı beraberlikle lider Başakşehir'in 8 puan gerisine düşen Galatasaray hem Trabzonspor maçına hazırlanıyor hem de zirve planları yapıyor. Sarı- Kırmızılılar öncelikle önündeki 5 maçtan mutlaka 15 puanla ayrılmayı hedefliyor. Bu serinin ilk halkası da hafta sonu evinde oynayacağı Trabzonspor sınavı olacak. Terim'in öğrencileri zorlu derbinin ardından ligde sırasıyla Kasımpaşa (D), Akhisar Belediyespor, Erzurum (D) ve Antalya maçlarına çıkacak. Sarı-Kırmızılılar bu maçlardan 15 puan toplamak ve 26. haftadaki Bursa deplasmanına kadar kayıp yaşamak istemiyor. 

BAŞAKŞEHİR'İN ÜÇ ZOR SINAVI
Galatasaray'ın bu beş haftalık periyodunda Başakşehir ise sahasında Fenerbahçe ve Bursaspor, deplasmanda da Malatya önünde zorlu sınavlar verecek. Galatasaray cephesi rakiplerinin bu 3 maçta puan kaybı yaşayacağını düşünürken, iç sahada Başakşehir ile oynamanın da hesabını yapıyor. Alanyaspor karşısında yaşanan puan kaybı sonrasında teknik direktör Fatih Terim oyuncularına sürekli olarak şampiyonluk konuşmaları yaparken, Sarı-Kırmızılı camianın şampiyonluğa inancı oldukça yüksek.. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0