STSL | Etkisiz oyun, kötü performans..

Ligin 20.hafta karşılaşmasında Alanya deplasmanında sahaya çıkan Galatasaray, rakibi karşısında oldukça etkisiz bir oyun ortaya koyarken sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak puanını 36'a çıkarttı. Yeni transferlerimiz Christian Luyindama ve Kostas Mitroglou'nun ilk 11'de forma giydiği karşılaşmada takımımızda sarı kart gören Fernando ve Sinan Gümüş gelecek hafta için cezalı duruma düşerken, Sofiane Feghouli bu sezon ligdeki 2.golünü kaydetti. Karşılaşmanın istatistikleri ve maçın rakamlarla analizi şu şekilde..

0: Alanyaspor karşısında 10 kez orta denemesinde bulunan Galatasaraylı oyuncular bu denemelerinde isabet bulamadı. 

1: Christian Luyindama ve Kostas Mitroglou ilk kez Galatasaray formasıyla sahaya çıktı. Siftah.

1.1: Karşılaşmanın 88.dakikasında Alanyaspor kalesine isabetli şut çeken Younes Belhanda bu sezon ligde oynadığı 12 resmi karşılaşmada ilk kez isabetli şut çekmiş oldu. 

2: Galatasaray'ın merkez orta saha oyuncusu Fernando bugün rakipleriyle girdiği 9 ikili mücadelenin 2'sini kazanabildi. Brezilyalı oyuncu savunmada 4 kez uzaklaştırma ve 3 kez pas arası yaptı. 

3: Mücadelenin ilk yarısını korner kullanmadan tamamlayan Galatasaray, karşılaşmayı 3 korner ile tamamladı. İlk korner vuruşu da 70.dakikada geldi.

4: Galatasaray'da günün en çok başarılı çalım denemesi yapan isim Younes Belhanda ve Henry Onyekuru oldu. Faslı oyuncu 7 denemesinin 4'ünde başarılı olurken, Nijeryalı genç kanat oyuncusu 10 denemesinde aynı rakama ulaşabildi. 

5: Alanyaspor karşısında Galatasaray'ın takım halinde çektiği toplam şut sayısı 5 olurken, bunların 3'ü isabetliydi. Galatasaray'da rakip kaleye şut denemesinde bulunan 5 farklı oyuncu ise Henry Onyekuru, Younes Belhanda, Sofiane Feghouli, Sinan Gümüş ve Kostas Mitroglou oldu. 

7: Galatasaray'ın yeni transferi Kostas Mitroglou, ilk 11'de çıktığı karşılaşmada 55 dakika sahada kalırken 7 kez topla buluştu. Yunan golcü 4 pas denemesinin tamamında isabet bulurken, ilk yarıda rakip kaleye 1 şut denemesinde bulundu ve bunda da isabet buldu. 

12: Galatasaray'da en çok pas hatası yapan isim Fernando Muslera oldu. Uruguaylı kaleci 12 kez pas hatası yaparken, 11 kez pas hatası yapan Sofiane Feghouli ve Badou Ndiaye oldu. 

22: Alanyasporlu oyuncular karşılaşma boyunca 22 kez faul yaparken, sadece 3 sarı kart gördü. Bu kartların 2'si pozisyon sonrasında hakeme itiraz/oyuncular arasında tartışmalardan ötürü olurken; 18 kez faul yapan Galatasaraylı oyuncular karşılaşmayı 5 sarı kart ile tamamladı. 

23: Alanyaspor deplasmanında Galatasaray adına en çok ikili mücadeleye giren isim Younes Belhanda oldu. 23 kez ikili mücadeleye giren Faslı merkez ortasaha oyuncusu bu mücadelelerin 13'ünde ayakta kaldı. 

%44: Galatasaraylı oyuncular rakipleriyle girdiği ikili mücadelelerin %44'ünde ayakta kalan taraf oldu. Fatih Terim'in öğrencilerinin hava topu mücadelelerini kazanma oranı ise %36 oldu. Etkisiz. 

%50: Galatasaray'ın yeni savunma tandemi Marcao ve Luyindama, bugün rakipleriyle girdiği ikili mücadelelerin %50'sini kazandı. 12'şer kez rakipleriyle ikili mücadeleye giren genç savunmacılar bu mücadelelerin 6'sını kazanan taraf olurken, iki isim de 2 kez pas arası yaparken hiç top kapma gerçekleştiremedi. 

%55: Galatasaray'ın karşılaşma boyunca topla oynama oranı %55 olurken, rakibi karşısında hücumda etkili olamadı.

95: Galatasaray'da günün en çok topla buluşan ismi Marcao oldu. 95 kez topla buluşan Brezilyalı savunmacıyı 88 kez topla buluşan Younes Belhanda ve 77 kez topla buluşan Luyindama - Fernando ikilisi takip etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0