Sultanlar Ligi: Beylikdüzü karşısında rahat galibiyet..

Haftanın maçında Galatasaray HDI Sigorta, evinde konuk ettiği Kameroglu Beylikdüzü Voleybol Ihtisas'i 3-1 mağlup etti. Galatasaray HDI Sigorta, başarılı oyuncusu Aslı Kalaç'tan yoksun çıktığı maçta Melike Yilmaz ile %50 hücum performansı, 3 ace ve toplamda 9 sayıyla skora katkıda bulunabildi.

1 saat 51 dakika süren mücadelenin ilk setinde Galatasaray, sezon başındakine benzer bir kadroyla sahada yer aldı. Jackson'in %100'le hücum ettiği ve 6 sayı ile yıldızlaştığı ilk seti Galatasaray 25-14 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci setine Galatasaray'ın serviste yaptığı 6 hata damgasını vurdu. Meryem'in hücum performansı ve 6 sayıyı, takımımızın seti 25-21 geride tamamlasına engel olamadı ve karşılaşmada setlerde duruma eşitlik geldi. 

Ataman Güneyligil karşılaşmanın üçüncü setine Leys-Cansu değişikliğiyle başladı ve Cansu Çetin'in servis serilerine, Meryem'in tek başına ürettiği 7 sayı ve Hande'nin 6 sayısı da eklenince Galatasaray seti 25-17 kazanarak setlerde durumu 2-1'e getirdi. Karşılaşmanın son setinde her iki takımda hücumda istenileni veremese de, Galatasaray özellikle Melike ve Hande'nin etkili performansını sürdürmesiyle seti 25-21, maçı da 3-1 kazanarak sahadan galibiyetle ayrıldı.

Beylikdüzü Voleybol İhtisas karşısında sahadan 3-1 galip ayrılan Galatasaray HDI Sigorta ligde bir sonraki maçını 3 Mart 2019 tarihinde Eczacıbaşı Vitra'ya karşı oynayacak. Bu maçla beraber yeniden smaçör pozisyonuna dönen Hande Baladin ve pasör çaprazına dönen Meryem Boz ile yakın zamanda ciddi form düşüklüğü yaşayan Cursty Jackson'un bu zorlu mücadeledeki performansları maç sonucu için oldukça belirleyici faktörler olacak gibi görünüyor. Ayrıca, bu maçta kadroda bulunmayan Aslı Kalaç'ın haftaya oynanacak olan Eczacıbaşı Vitra maçında sahada olup olmayacağı da merak konusu..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0