Mitroglou'nun golü Yunan basınında!

Akhisarspor maçında attığı son saniye golüyle takımını ipten alan ve Galatasaray camiasını ayağa kaldıran Kostas Mitroglou ülkesi Yunanistan'da da manşetleri süsledi. Galatasaray formasıyla ilk golünü atan Mitroglou kariyerinde 10.kez son saniye golü atarken, tecrübeli futbolcunun 90+4'te bulduğu pozisyondaki sakinliği taraftarları da bir hayli memnun etti.

Marsilya'dan Galatasaray'a kiralık olarak gelen Kostas Mitroglou'nun attığı gol ülkesinde de ses getirdi. Sport24 sitesi "Kostas takımına can verdi, puan farkının açılmasına müsaade etmedi." derken Athens News ise "Başakşehir'e kolay şampiyonluk yok. Kostas'ın golü Galatasaray'a zaferi getirdi." ifadelerini kullandı.

Ülkenin önde gelen gazetelerinden To Vima, Mitroglou'nun golü için "Kostas 90+4'te attı Galatasaray hayatta kaldı." manşetini atarken, Filathlos ise direk golün videosunu vererek "Mitroglou gol sevincine boğdu" yorumuna yer verdi. Sportime ise dünkü son dakika golü için "Mitroglou zafer istedi" başlığını attı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0