Türkiye Kupası'ndaki eşleşmeler belli oldu!

Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden ve ligin ilk yarısını ilk 8 içerisinde bitiren takımların boy gösterdiği Erkekler Türkiye Kupası'nda eşleşmeler ve turnuva ağacı belli oldu. Bu sezon baş antrenör Ertuğrul Erdoğan yönetiminde yeni bir yapılanma sürecine giren Galatasaray Doğa Sigorta erkek basketbol takımı 14-17 Şubat 2019 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek olan turnuvanın çeyrek final maçında Türk Telekom ile karşılaşacak.

Ankara Spor Salonu'nun ev sahipliği yapacağı Erkekler Türkiye Kupası'nda takımımız çeyrek final turunda Türk Telekom ile karşılaşırken, bu karşılaşmayı kazanması halinde yarı final turunda Fenerbahçe Doğuş - Bahçeşehir Koleji eşleşmesinin galibiyle oynayacak. Ertuğrul Erdoğan'ın öğrencileri adını finale yazdırması halinde Anadolu Efes - Gaziantep Basketbol ve Tofaş - Beşiktaş eşleşmelerinde finale yükselen taraf ile kozlarını paylaşacak.

Erkekler Türkiye Kupası'nda tüm maçlar Ankara Spor Salonu'nda oynanırken, karşılaşmaların tamamı Tivibuspor'dan canlı olarak yayınlanacak. Turnuvadaki tüm maçlar için bilet satışı Biletix'te devam ediyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0