Trabzon maçının kadrosu şekilleniyor!

Süper Lig'de hafta sonu Trabzonspor'u evinde ağırlayacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, derbi için kadrosunu kafasında şekillendirmeye başladı. Babasının cenazesi nedeniyle iki gündür Adana'da olan deneyimli teknik adam bugün öğle saatlerinde İstanbul'a dönerken, akşam antrenmanında da takımla birlikte çıkacak.

20 gün içinde 6 karşılaşma oynayacak Galatasaray'ı 3 ayrı kulvarda da kelimenin tam anlamıyla final niteliğinde maçlar bekliyor. Terim'in öğrencileri ligde Trabzonspor, Kasımpaşa ve Akhisarspor ile karşılaşacak, Avrupa Ligi’nde ise Benfica ile 14 Şubat’ta evinde, 21 Şubat'ta da deplasmanda karşılaşacak. Ayrıca bu ayın son haftasında kupada ilk maçta 2-0 mağlup ederek önemli bir avantaj elde ettiği Hatayspor deplasmanına konuk olacak. Bordo mavililere karşı taraftarı önünde iyi bir futbol ile 3 puan almayı hedefleyen Galatasaray'da yeni transfer Mbaye Diagne ilk kez forma giyecek. Senegalli oyuncu Hatayspor maçı ile cezasını tamamlarken antrenmanlarda da oldukça hırslı olduğu öğrenildi.

Alanyaspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Fernando'nun yokluğunda teknik direktör Fatih Terim'in orta alanda Belhanda ve Ndiaye'nin yanında Selçuk İnan'a şans vermesi bekleniyor. Japonya milli takımıyla Asya Şampiyonası’nda mücadele eden ve ikinci yarının ilk 3 maçını kaçıran Yuto Nagatomo'nun oynamasına kesin gözüyle bakılırken Alanya deplasmanında yaşadığı sakatlık sebebiyle oyundan çıkan Mariano'nun yerine sağ bek de Linnes'in forma giyme ihtimali son derece yüksek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0