Anderlecht'in gözü Yunus Akgün'ün üzerinde..

Sezon başında teknik direktör Fatih Terim tarafından A takıma çıkartılan ve rotasyonda forma şansı bulan genç oyuncu Yunus Akgün için devre arasında resmi teklif yapmasına rağmen istediği sonuca ulaşamayan Belçika ekibi Anderlecht bir kez daha devrede.. 18 yaşındaki kanat oyuncusunu takip etmeye devam eden Anderlecht yetkililerinin sezon sonunda bir kez daha resmi teklif getirmesi bekleniyor.

Ligde oynanılan Alanyaspor karşılaşmasında sonradan oyuna dahil olan, Hatayspor karşısında da ilk 11'de süre alan Yunus gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken, Belçika ekibinin scoutlarının takip ettiği ilk isimlerin başında geliyor. Devre arası transferinin son gününde Yunus Akgün transferini sonuçlandıramayan Anderlecht, genç oyuncudaki ısrarını sürdürüyor. Belçika temsilcisi ara transfer döneminde transferi gerçekleştiremese de 18 yaşındaki kanat oyuncusu Yunus Akgün ile ilgilenmeyi sürdürüyor. 

Anderlecht devre arasında Yunus Akgün için Galatasaray'a yaklaşık 3.5 milyon Euro ve sonraki satıştan pay teklifinde bulunmuş, ancak transferin genç oyuncunun menajerinin istediği komisyon nedeniyle gerçekleşmediği iddia edilmişti. Teknik direktör Fatih Terim'in sezon başında A takıma çıkardığı Yunus Akgün, bu sezon Galatasaray formasıyla 15 resmi maçta 4 gol - 3 asistlik performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0