UEFA listesine eklenen 3 isim belli oldu!

Ara transfer döneminde kadrosunda önemli bir revizyona giden ve 6 oyuncu ile sözleşme imzalayan Galatasaray'da sezonun ikinci yarısı için UEFA'ya bildirilen isimler belli oldu. Statü gereğince devre arasında oyuncu listesinde 3 değişiklik yapabilen Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Marcao, Christian Luyindama ve Mbaye Diagne'yi dahil etti.

Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda ara transfer döneminde Serdar Aziz, Ozan Kabak ve Garry Rodrigues ile yollarını ayıran; yabancı kuralı nedeniyle Maicon'un lisansını donduran ve Eren Derdiyok'u da kadro dışı bırakan Galatasaray'da yeni transferlerden 3 isim kurallara gereği UEFA'ya bildirilen yeni listeye dahil edilemedi. Semih Kaya, Emre Taşdemir ve Kostas Mitroglou'nu listeye dahil edemeyen Galatasaray'da bu oyuncular UEFA Avrupa Ligi'nde forma giyemeyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0