Younes Belhanda: Şampiyon olacağız!

Trabzonspor karşısında attığı 2 golle maçın yıldızı olan ve galibiyette başrol oynayan Younes Belhanda karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takım olarak iyi oynadıklarını belirten Belhanda, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini belirtti. Belhanda’nın açıklamalarının tamamı şu şekilde.. 

En iyi maçım bu diyemeyiz çünkü sadece bu maçta değil başka maçlarda da çok iyi oynadım. Bu gece iki gol atmış olmam çok iyi oynadığımı göstermez ama her zaman akıllarda kalan atılan goller oluyor. Galatasaray her zaman şampiyonluk için oynayan bir kulüp, biz de oyuncular olarak şampiyonluğa inanıyoruz. Geçen hafta sekiz puan fark vardı, bu hafta farkı altıya indirdik. Önümüzde on dört tane daha maç var. Dolayısıyla şampiyonluk yarışında biz de varız ve şampiyonluğa doğru ilerliyoruz. Her takıma karşı farklı şekilde hazırlanıyoruz. Biz en iyisini yapmak ve sahada taraftarımıza en iyi performansımızı göstermek için çalışıyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0